top of page

AdMind d.o.o. je kompanija koja vam na najbrži i najsigurniji način pruža mogućnost kupovine i prodaje ulaznica za sve vrste događaja u Crnoj Gori putem web portala e-tickets.me. 

Ideja koja nas je vodila za izradu ovog sajta jeste da organizatorima i korisnicima naših usluga na jednom mestu pružimo kvalitetnu savremenu podršku i da uspješno odgovorimo najzahtevnijim događajima i manifestacijama.

Osnovu naše ponude u ovom trenutku čini online prodaja karata za događaje koji se organizuju u Crnoj Gori.

U našem sistemu je u svakom trenutku aktuelno više  domaćih događaja, koji se distribuiraju kroz pomenute kanale. Partnersku podršku pružamo muzičkim festivalima, pozorištima, koncertima, sportskim događajima od planetarnog značaja, live entertainment događajima i mnogim drugim manifestacijama za koje se vrši prodaja ulaznica/karata/vaučera. Na taj način, AdMind d.o.o. kao distibuter ulaznica za mnoge manifestacije, postao je nezaobilazan partner za sve velike događaje i manifestacije u Crnoj Gori. 

Kompanija AdMind d.o.o.se trudi da vam pomogne da do svojih događaja dođete na najlakši i najjednostavniji način i da budete prvi koji će obezbjediti ulaznice za omiljeni muzički, sportski, kulturni ili neki drugi događaj. Brzo i lako dođite do informacija, i budite prvi koji će obezbediti najbolja mesta za najbolji užitak.

AdMind d.o.o

Address: Ilije Milovića 21
81400 Niksic
Montenegro
E-mail: info@ad-mind.me, marketing@ad-mind.me
Phone:067014714
PIN: 03145280
VAT: 40/31-03142-2
Hipotekarna banka: 520-34900-38
Devizni račun: MontenegroIBAN: ME2552004200000830138:
SWIFT:HBBAMEPGXXX

Ko smo mi?

bottom of page